Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın kapılarımızın özümlemeında maksimum suples bulmak için faziletli kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Her bir bapnın dü simaü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz veya DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm lafınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuştur.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saika olur.

Kanatlar zarfında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu keyfiyet kontrolör edilmelidir. 

– İç koridora Yangın Kapısı oluşturulan kapılar en azca 30 zaman yangına karşı dayanıklı olacak ve spontane kapatan kendiliğinden düzeneklerle donatılacaktır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak yangın kapısı itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı Yangın Çıkış Kapısı faziletli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu makalelar muhataralı durumların maksat göstericisidir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara malik olması gerekir. Çerçevesine sertca oturtulması gereklidir. Selim sabitleme mimarilmalı ve kaliteli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın sırasında bapnın çerçeveye rabıtalı konumda kalmasını katkısızlar.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page